Yritystilaisuudet

Juhlatila yritystilaisuuksiin, kokouksiin ja koulutuksiin

Avara vintti muuntautuu kätevästi erilaisiin esittely- ja koulutustilaisuuksiin. Yhtenäiseen tilaan on helppo suunnitella yrityksenne tarpeisiin sopivia esittelytiloja. Riittävä korkeus mahdollistaa mm. erilaisten messuseinien ja roll up -tyylisten esittelymateriaalien käytön.

Tilassa on käytössä huippuluokan AV-varustelu mm:

  • Äänentoistojärjestelmä
  • Langattomat mikrofonit
  • Full HD videoprojektori
  • 160 tuuman kauko-ohjattava valkokangas
  • ilmainen WLAN-yhteys

Juhlatilan yli 2 metriä leveä ulko-ovi on mahdollista avata kokonaisuudessaan, jolloin sisälle voi tuoda suurempiakin tavaroita, tai jopa kokonaisia ajoneuvoja.

Koulutustilaisuudet ja kokoukset

Hintsan vintti soveltuu erinomaisesti kokous- ja koulutustilaisuuksiin. Pöydät ja tuolit voidaan vapaasti järjestää erilaisiin muodostelmiin. Luentotilaisuutta varten tarjolla on istumapaikat 250 henkilölle.

Nykyaikaiset aktiiviseen osallistumiseen ja ryhmätöihin perustuvat koulutustilaisuudet onnistuvat erinomaisesti avarassa tilassa. Kalusteet voidaan ryhmitellä keskusteluja varten pieniin ryhmiin ja toisaalta kouluttajalla on mahdollisuus olla ryhmien saatavilla yhtenäisessä tilassa. Myös yhteenveto- ja purkuosuudet onnistuvat helposti ilman siirtymisiä laadukkaiden AV-laitteiden avustuksella.

Kokous- ja koulutusruokailut

Hintsan vintillä pidettävien esittely- ja koulutustilaisuuksien yhteyteen on vaivatonta järjestää kahvitukset ja ruokailut. Vintin päädyssä on hyvin varusteltu catering-keittiö, josta tarjoilut saadaan tarvittaessa nopeasti esille.  Yritystilaisuuteenne on helppo suunnitella tyylikäs kattaus ruokailua varten. Autamme tarvittaessa tilaisuuteenne sopivan catering-yrityksen hankinnassa.

Muut palvelut

Tilava narikka seinäkkeen takana oven läheisyydessä sujuvoittaa toimintaa tilaisuuden aikana. WC-tilat sijaitsevat narikan yhteydessä.

Kiinteistön pihalla on maksutonta pysäköintitilaa noin 50 autolle. Pihalle mahtuu pysäköimään myös linja-autoja.

Tutustu tiloihin etukäteen kuvagalleriassa!