Juhlatila

Monikäyttöinen juhlatila
tarpeen mukaan

Vuonna 2014 valmistunut nykyaikainen juhlatila soveltuu monenlaisten juhlien ja tilaisuuksien järjestämiseen. Avoin 350m2 tila muuntuu tarpeiden mukaan ja mahdollistaa illalliskattauksen 170 hengelle tai luentotilaisuuden jopa 250 hengelle. Toisaalta tila on helppo kalustaa kodikkaaksi ja tunnelmalliseksi myös pienempiä juhlatilaisuuksia varten.

Hintsan Vintti

Ruokapöydät 170 hengelle
Istumapaikat 250 hengelle
Sähköohjattu 160″ valkokangas
FullHD videoprojektori, HDMI, VGA
Siirrettävät kaiuttimet
Langaton käsimikrofoni
Ilmainen WLAN-yhteys
Erikseen sovittaessa myös hands free -mikrofoni ja sähköpiano Yamaha

Vintin keittiö

Metos GN uuni ja liesi neljällä levyllä
Metos kahvinkeitin
Vedenkeitin
Kylmiö ja juomakaappi
Tiskikone
Termoskannuja

Auditorio

24 istumapaikkaa
FullHD videoprojektori HDMI, DVI, VGA
130″ kiinteä valkokangas
Genelec 5.1 Surround äänentoisto
Shure SM58 Mikrofonit
100Mb/s verkkoyhteys
Äänieristys ja ilmastointi<

Avara sisäänkäynti mahdollistaa erilaisten vastaanottojen ja esittelytilaisuuksien järjestämisen. Tarvittaessa ruokailutila muuntuu muutamassa minuutissa 100 hengen tanssilattiaksi tai messualueeksi. Tilan yhteydessä on hyvin varusteltu catering -keittiö, sekä narikka ja WC:t.

Juhlatila Turun lähellä

Hintsan juhlatila sijaitsee vain 10 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta. Häävieraiden on helppo löytää tiensä paikalle esimerkiksi Turun tuomiokirkolta. Lyhyet ajomatkat Turun rautatie- ja lentoasemalle tarjoavat hyvän mahdollisuuden yritystilaisuuksien tai koulutuspäivien järjestämiseen.

Pysäköinti

Kiinteistön yhteydessä maksutonta pysäköintitilaa noin 50 autolle. Lähistöllä pysäköintitilaa noin 100 ajoneuvolle. Mahdollisuus linja-autojen pysäköintiin.

Juhlatilan alakerrassa sijaitseva, erikseen vuokrattava 24 hengen huippuvarusteltu auditorio tarjoaa ensiluokkaiset puitteet videoneuvotteluille, kokouksille tai muille yritystilaisuuksille.

Back to top