Kokoukset ja koulutukset

Upeat kokoustilat lähellä Turkua

Tarjoamme teille juuri valmistuneet kokoustilat lähellä Turkua kilpailukykyiseen hintaan.

Hintsan Vintin monikäyttötilassa onnistuneen kokouksen järjestäminen on helppoa jopa 250 henkilölle. Lisäksi samassa rakennuksessa on 24 hengen huippunykyaikainen auditorio, jossa videopalaverin, erillistapaamisten tai luottamuksellisten asioiden käsittely sujuu mukavasti pienemmällä porukalla.

Kaksi kokoustilaa tarpeen mukaan

Monikäyttötila

Hintsan Vintin monikäyttötila on rakennuksen yläkerrassa sijaitseva 338m2 suuruinen täysin käyttötarkoituksen mukaan muunneltavissa oleva kokoustila. Tilan enimmäiskapasiteetti on 250 henkeä.

Kaikki pöytäkalusteet ja tuolit ovat vapaasti siirrettävissä haluttuun järjestykseen esimerkiksi yhdeksi isoksi neuvottelupöydäksi tai luentomaiseen rivistöön. Tilassa on oma sisäänkäynti, narikka, wc- ja keittiötilat. Kokoustila on varustettu nykyaikaisella esitystekniikalla ja äänentoistolla. Käytössänne on nopea ja ilmainen WLAN-yhteys.

Kokoustilassa myös inva-WC.

Varustelu

Äänentoistojärjestelmä
Langaton mikrofoni (käsi tai headset)
FullHD Videoprojektori (HDMI, VGA)
Kauko-ohjattava valkokangas
Ilmainen WLAN-yhteys
Fläppitaulu
Istumapaikat 250 hengelle
Kokoustilassa on myös inva WC.

Auditorio

Vuonna 2014 valmistunut huippuvarusteltu 24 hengen auditorio sijaitsee rakennuksen alemmassa kerroksessa. Auditorioon on erillinen sisäänkäynti ja se voidaan vuokrata joko yhdessä monikäyttötilan kanssa tai erikseen.

Kokouskäyttöä varten tilassa on kirjoituspöydin varustetut istuimet, laajakaistayhteys, huippuluokan esitystekniikka ja kotimaisen Genelecin valmistama monikanavainen äänentoisto. Äänieristetty auditorio mahdollistaa erinomaisesti esimerkiksi videoneuvottelut ja muut etätapaamiset.

Auditorio on äänieristetty ja erikseen ilmastoitu. Tilaan pääsee myös pyörätuolilla.

Esitystekniikka

FullHD Videoprojektori (HDMI, DVI, VGA)
130″ Kiinteä valkokangas
Genelec 5.1 Surround äänentoisto
Shure SM58 mikrofoni

Sijainti ja muut palvelut

Vain 10 minuuttia Turun keskustasta

Hintsan Vintti sijaitsee Ohikulkutien varressa 10 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta. Rakennus on maalaismiljöössä keskellä jokimaisemaa, mutta silti vain 1 kilometrin päässä kauppakeskus Myllystä aivan valtateiden E8 ja E18 välisen liittymän vieressä. Paikalle pääset helposti myös Turun Lentokentältä, jonne matkaa on noin 9 km. Osoite: Hintsantie 3, 21200 Raisio

Kokonaisuuksia tarpeen mukaan

Onnistunut tilaisuus koostuu useista osakokonaisuuksista, joihin voivat lukeutua kokoustilan lisäksi muun muassa ruokailut, esitystekniikka, toimiva palvelu, rauhallinen miljöö, taukojen aikainen ohjelma, hyvät pysäköintimahdollisuudet ja muutoinkin hyvä saavutettavuus. Luotettavien kumppaneidemme avulla voimme järjestää teille kokoustilan lisäksi tarvittavat tarjoilut ja kahvitukset, sekä vielä nykyistä laajemman kattauksen esitystekniikkaa valmiina käyttöön. Luotamme vain oman alansa ammattilaisiin, jotka huolehtivat tilaisuutenne moitteettomasta kulusta.

Back to top