UKK ja Ohjeet

Monia juhlien ja tilaisuuksien järjestäjiä askarruttavat jo suunnitteluvaiheessa erinäiset kysymykset, joihin toivoisi helppoa vastausta. Kokosin tälle sivulle yleisimmät meiltä kysytyt kysymykset ja täydentelen listaa aina välillä.

Sivun alareunasta löydät mm. tilan pohjapiirustuksen.

Mikäli jokin asia jää askarruttamaan, älä epäröi kysyä! – Emmi

Juhlatila ja omat juomat

Voiko juhlatilaan tuoda omat juomat?
Kyllä juhlatilaan voi tuoda omat juomat! Tilassa ei ole omia anniskeluoikeuksia, joten esimerkiksi häävieraille saa kukin tarjoilla mitä parhaakseen katsoo.
Myös catering -palveluntarjoaja voi huolehtia juhlien tai kokousten juomapuolesta. Tämä on usein yrityksille helppo vaihtoehto.

Saako omat juomat kylmään?
Tilassa on erillinen jääkaappi juomille, sekä pari pienempää jääkaappia, joihin isommankin seurueen virvoikkeet mahtuvat.

Voiko häissä pimiän pullon piilottaa ulos?
Kyllä voi! Pieniä yllätyksiä on eri juhlissa piiloteltu eri paikkoihin juhlatilan lähistölle. Vinkkaamme mielellämme parhaat piilot!

Kuinka tila on käytettävissä?

Mihin aikaan tilaan pääsee koristelemaan?
Häiden ja muiden isojen juhlien yhteydessä tilaan pääsee yleensä jo edellisenä päivänä huolehtimaan koristeluista, kattauksista ja muusta tarpeellisesta. Joskus valmistelut saattavat venyä pitkälle yöhön ja se on ihan okei.

Kuinka pitkään tila on käytettävissä?
Hintsan Vintillä saa juhlia sisätiloissa pääsääntöisesti 03:00 asti.

Pääseekö seuraavana aamuna hakemaan tavaroita ja siivoamaan koristeita?
Kyllä pääsee! Jos juhlat ovat esimerkiksi lauantaina, on sunnuntaina aikaa koristeiden purkuun ja pakkailuun yleensä kello 14:00 asti.

Ovatko nämä ajat aina samat?
Eivät ole. Tilan käytöstä sovitaan varauksen yhteydessä. Kertokaa omasta tarpeestanne ja aikataulustanne niin sovitetaan ajat sen mukaisesti 🙂

Tulevatko seuraavat / edelliset vuokraajat samaan aikaan purkamaan ja koristelemaan?
Eivät tule. Isojen juhlien, kuten häiden tapauksessa emme vuokraa tilaa peräkkäisinä päivinä eri käyttäjille.

Maksut ja varaukset

Voiko tilan varata alustavasti, jos ei ole vielä ihan varma?
Voi varata. Jos muita kiinnostuineita samalle päivälle ilmestyy, olemme sinuun yhteydessä. Silloin lopullinen päätös pitää tehdä muutaman päivän sisällä. Alustava varaus on voimassa korkeintaan kuukauden.

Onko tilassa varausmaksua?
Tilassa on varausmaksu, joka on yleensä noin 30% koko vuokrasta.

Kuinka tila maksetaan?
Laskutamme varausmaksun ja varsinaisen maksun erikseen. Varaus astuu voimaan, kun varausmaksu on maksettu. Maksut tulee suorittaa tilisiirrolla eräpäivään mennessä.

Koska varsinainen vuokra tulee maksaa?
Varsinainen vuokra tulee maksaa pääsääntöisesti 14 pv ennen järjestettävää tilaisuutta. Tarkempi eräpäivä sovitaan varauksen yhteydessä.

Jäikö jokin arkarruttamaan mieltä? Kysy lisää!

Muut ohjeet

Hintsan Vintin pohjapiirrustus sisältä

Back to top